Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tunééééééééééél :-)

5. 1. 2013

Zdravím :-)

agility-6-1-.jpg

Jestli jste se ´prokvikali ´až sem, tak si toho vážně moc cením, p1220595-1-.jpgale jen tak mezi námi, od téhle rubriky toho moc nečekejte. Agility je pro nás vážně především úžasná zábava bez větších ambicí - Barbuchu by to sice možná bralo víc než dogdancing, ale já mám silně dezorientační smysl, takže jsem považovala za skvělý úspěch, když jsem loni na konci ´psího tábora´dokázala Barbuchu provést na parkuru všemi dvaceti záludnými překážkami a nezamotala se - což byl stejně především úspěch naší cvičitelky Martiny Novotné - i když tady to  zrovna na moc obraz1254.jpgvelkou píli nevypadá.....Nicméně Barbucha čeká a neštěká, takže je vidět, že na ni má Martina vliv i přes to vodítko   :-)

 

Agility je prostě nádherná souhra psovoda a pejska, ale pro mne to je asi hlavně taky způsob, jak zůstat fit a trošku oddálit chátrání mé tělesné schránky

Takže naše  budoucí agi aktivity budou poměrně řídké, ale o to veselejší, protože budeme takové věčné začátečnice, haha. No a tudíž se toho tady moc nedočtete a jestli budete zvědaví, co děláme, tak to asi najdete jen jako součást fotogalerie s několika veselými komentáři.

Mamka a dcera 

img_12121.jpg

img_13541.jpgS Birinkou jsme se nakonec do agilitění pustili mnohem víc a to hlavně díky vnučce Terezce, kterou to taky hrozně baví, takže se teď snažíme běhat pořádně všechny tři - tedy já, Terka a Biribirí - Barbucha už moc skákat nebude - měla obě zadní nožky v sádře - odešly jí kotníky..už je to chválabohu za námi a Barbuška krásně běhá, ale s těmi odrazy to asi bude špatné - no uvidíme...zatím jsme zkusily alespoň HOPPERS -to je fajn - jen na to není moc prostoru - moc lidí to necvičí a hůř se chytáme na tréniku  :) snad se to zlepší.. 

Jinak máme vážně kliku, protože jako trenérku se nám podařilo získat Jitku Marouškovou - u ní před lety začínala Barbucha a lepší základ jsme dostat nemohly ... jen jsme pak přestaly běhat a pustili se víc do těch tanečků...  A tedˇnastupuje Birinka na Barbuší místo - zase u super skvělé Jitky. Jsem šťastná, že Terezka má tak výborné vedení..... no a já se snažím dohnat, co jsem se měla naučit dřív smiley